Blog Stardust By MS

Τι κάνουμε με τα σοκολατένια αβγά από το Πάσχα; Μπάρες δημητριακών για τα παιδιά!

Θα χρειαστούμε…
200 γρ. σοκολατενια αβγά
3 κ. βούτυρο
2 κ.γ. μέλι
5 φλυτζάνια δημητριακά ολικής άλεσης
1. Λιώνουμε τα σοκολατένια αβγά μαζί με το βούτυρο σε μπεν μαρί και τα ανακατεύουμε. Τα βγάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το μέλι και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε.
2. Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου για περίπου 20 λεπτά.
3. Στην συνέχεια θρυμματίζουμε τα δημητριακά και τα ρίχνουμε στο μείγμα.
4. Στρώνουμε λαδόκολλα σε ενα παραλληλόγραμμο ταψάκι και αδειάζουμε το μείγμα μας.
5. Το αφήνουμε στο ψυγείο περίπου 30 λεπτά.
6. Κόβουμε τις μπάρες σε κομμάτια στο μέγεθος που επιθυμούμε και το φυλάσσουμε στο ψυγείο.
Καλή απόλαυση!