Επιστροφές Προϊόντων

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Αν το προϊόν που σας έχει αποσταλεί είναι ελαττωματικό μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Stardust by MS στο 210 6721803 και να αναφέρετε στους συνεργάτες μας το πρόβλημα που παρουσιάστηκε και εκείνοι είναι πάντα στη διάθεση σας να σας βοηθήσουν. Η χρέωση της επιστροφής του ελαττωματικού προϊόντος επιβαρύνει την εταιρεία μας αν το πρόβλημα παρουσιαστεί εντός 10 ημερών. Σε περίπτωση που το προϊόν επιστραφεί σε διάστημα άνω των 10 ημερών η χρέωση επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη. Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σας αφορά σε λάθος της εταιρείας δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής του προϊόντος.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 8 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της εταιρείας η Stardust by MS δεσμεύεται να αποστείλει εκ νέου courier στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει για την παραλαβή της παραγγελίας με δικά της έξοδα.

Στην περίπτωση που ο καταναλωτής επιθυμεί την επιστροφή της παραγγελίας του χωρίς να υπάρχει υπαιτιότητα της εταιρείας τότε τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον ίδιο τον καταναλωτή. Από τη στιγμή που το προϊόν φύγει από εσάς, η Stardust by MS το παραλαμβάνει εντός 2-3 εργάσιμων ημερών για τις επιστροφές. Σε περίπτωση που επιλέξετε άλλες μεταφορικές εταιρείες, δεν μπορούμε να παρέχουμε καμία εγγύηση για τους χρόνους παραλαβής των προϊόντων που μας επιστρέφετε. Αφού παραλάβουμε το προϊόν, θα επεξεργαστούμε άμεσα το αίτημά σας και θα σας ενημερώσουμε με e-mail για τον τρόπο διεκπεραίωσής του σε διάστημα 6-7 ημερών.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Η εταιρεία δεν δύναται να παρέχει δικαίωμα αντικατάστασης. Σε περίπτωση που ο καταναλωτής θέλει να αλλάξει το εκάστοτε προϊόν υποχρεούται να προβεί στην επιστροφή του στην εταιρεία και στην πραγματοποίηση νέας παραγγελίας. Εάν ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της εταιρείας το κόστος επιστροφής βαραίνει την τελευταία.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης και συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σημάνσεων του προϊόντος (καρτελάκια).

 

ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΣ

Προτού προχωρήσετε σε αποστολή επιστροφής της παραγγελίας σας, επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email (returns@stardustbyms.gr– Τ. +30 210 67213) ώστε να λάβετε την έγκριση της αίτησης επιστροφής σας από το Τμήμα Επιστροφών του Stardust by MS.

Αφού λάβετε την έγκρισή μας, επισκεφτείτε την ακόλουθη σελίδα https://stardustbyms.gr/my-account, αφού πρώτα έχετε κάνει είσοδο στον λογαριασμό σας με το Username (Όνομα χρήστη) και το Password (Συνθηματικό) σας. Στην καρτέλα σας, αριστερά, επιλέγετε το πεδίο “Παραγγελίες” και έπειτα θα εμφανιστούν οι τρέχουσες παραγγελίες σας. Πατώντας “Εμφάνιση”, στην τρέχουσα παραγγελία θα δείτε τα “Στοιχεία της Παραγγελίας”.

Αν το προϊόν που θέλετε να επιστραφεί, υπόκειται σε καθεστώς επιστροφής, τότε ακριβώς κάτω από το προϊόν στην καρτέλα “Στοιχεία Παραγγελίας” θα είναι ενεργοποιημένο ένας σύνδεσμός με την ένδειξη “Request for a Refund”. Παρακαλούμε, συμπληρώστε τα απαραίτητα πεδία της φόρμας επιστροφής προϊόντος και με την υποβολή της, θα ενημερωθείτε μέσω email για την κατάσταση του αιτήματος σας.

 

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΕΠΕΙ:

Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία και να συνοδεύεται από το παραστατικό αγοράς του και όλα τα έντυπα, καρτελάκι, οδηγίες χρήσης κλπ που το συνοδεύουν.

Η επιστροφή προϊόντος θα πρέπει να πραγματοποιείται εντός 14 (δεκατεσσάρων) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αγοράς του.

 

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

– Επιτρέψτε μας χρόνο 5 (πέντε) εργάσιμων ημερών για την επιστροφή χρημάτων, από την ημέρα παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος.

– Σας συνιστούμε να κρατήσετε αντίγραφο του παραστατικού αποστολής από την courier και του παραστατικού αγοράς των επιστρεφόμενων προϊόντων έως ότου επεξεργαστούμε την επιστροφή χρημάτων σας.

-Αν επιθυμείτε να κάνετε επιτόπου Αλλαγή ή Επιιστροφή σε κάποιο από τα καταστήματά μας, σας ενημερώνουμε πως εξυπηρετούνται μόνο πρωινές ώρες.

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να ακυρώσει τη παραγγελία του οποιαδήποτε στιγμή αρκεί να μην έχει ολοκληρωθεί η αποστολή της.

Σε περίπτωση που έχει γίνει πληρωμή με πιστωτική ή κατάθεση, θα πραγματοποιήσουμε άμεσα επιστροφή χρημάτων με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο έγινε η αγορά.